Metaverse coinleri hangileri

 

Metaverse coinleri hangileri

Blockchain tabanlı metaverse platformları, kurdukları bu sanal evrenleri desteklemek için çeşitli kripto para birimlerini piyasaya sürüyor. Metaverse platformları tarafından verilen bu kripto para birimlerine metaverse jetonları veya metaverse jetonları denir. Hangi coin alınmalı sorusu da en çok sorulan sorular arasında yer alıyor.

Metaverse belirteçleri, ilgili platformda, özellikle kullanıcılara öğelerin mülkiyetini veren NFT'lerde ticaret yapmak için kullanılabilir. Ek olarak, bazı metaverse madeni paraları, yönetim belirteçleri olarak işlev görür. Öne çıkan metaverse belirteçleri arasında Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), Axie Infinity (AXS), Enjin Coin (ENJ) ve Chromia (CHR) bulunur.

Yerelleşme (MANA)

Decentraland (MANA), Arjantinli girişimciler Ari Meilich ve Esteban Ordano tarafından geliştirilen bir metaverse oyunudur. 90.601 parselden oluşan bir evrenden oluşan Decentraland'de oyuncular NFT formatında sanal arazi elde edebilirler. Edindikleri bu topraklar üzerinde içerik ve uygulama üretebilirler. Oyuncular ayrıca diğer insanların topraklarını da deneyimleyebilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Trendyol Müşteri Hizmetleri

Sevgiliye Sorulacak Sorular

Trendyol Müşteri Hizmetleri