Trendyol Müşteri Hizmetleri

 

Trendyol Müşteri Hizmetleri

Trendyol'dan alışveriş yaptıysanız alışverişlerinizle ilgili sipariş iptali, işlem iadesi, iade, adres değişikliği gibi tüm konularda Trendyol yardım sayfasından destek alabilirsiniz.

Trendyol müşteri hizmetleri ekibi, alışveriş yaparken karşılaştığınız sorunları çözme konusunda uzmandır. Yaptığı kampanyalar ve reklam çalışmalarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Özellikle bayanların sıklıkla ziyaret ettiği bir site olmayı başarmıştır. Trendyol Yardım Masası Telefonu 444 ve Trendyol Yardım Masası Numarası 0850 mevcut değildir, bunun yerine 0212 331 02 00 numaralı telefondan bir müşteri hizmetleri temsilcisi ile görüşebilirsiniz.

Trendyol, size mükemmel bir alışveriş deneyimi yaşatmak için bu sayfada tüm sorularınızın yanıtını size özel bir şekilde veriyor. Burada dilediğiniz zaman alışveriş yapmak istediğinizde bilgi ve destek alabilirsiniz. İsmi Azam duası hakkında tüm bilinmeyenleri sizler için derledik.

Yorumlar

  1. Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:

    Telefon: Türkiye için 0850 303 65 65 numaralı telefonu arayarak Trendyol müşteri hizmetleri temsilcilerine ulaşabilirsiniz.

    Canlı Destek: Trendyol.com.tr adresine giriş yapın ve sağ alt köşedeki "Canlı Destek" butonuna tıklayarak canlı destek hizmeti alabilirsiniz.

    E-posta: Trendyol'a [email protected] adresinden e-posta göndererek müşteri hizmetleri temsilcileriyle iletişim kurabilirsiniz.

    Sosyal Medya: Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişim kurmak için Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya platformları üzerinden mesaj gönderebilirsiniz.

    Unutmayın, Trendyol müşteri hizmetleri haftanın 7 günü 24 saat hizmet vermektedir.

    YanıtlaSil
  2. İsmi Azam duası, Allah'ın en büyük ismi olan "Allah" isminin özel bir şekilde tekrar edilmesiyle yapılan bir duadır. Bu duanın okunuşu şöyledir:

    "Allahümme ya Allah, ya Rabbî, ya Rahmânü, ya Rahîm, ya Kebîr, ya Hannânü, ya Mennânü, ya Bedî', ya Samed, ya Zü'l Celâli ve'l İkram, ya Rabbi, bi-hakkı bismillahil-kerîmi vel hamdulillahi rabbil-âlemin, es'elüke bi-ismikel-azam, ellezî iz zukira bihî şümel-erverdi ve iz dukira bihî kulubül-âbidin ve iz su'ile bihî min hâcetin ente ehluhâ ve lâ yehluhâ gayruke, en tüsalliye alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim. Ve en tücîbe lenâ min hâzihi'd-duâe mâ huve ahlühû minna, inneke ente'l-vahhâbu'l-hakîmu, ve sallallâhu taâlâ alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim."

    Bu duanın Türkçe anlamı ise şu şekildedir:

    "Ey Allahım, ey Rabbim, ey Rahmân, ey Rahîm, ey Büyük, ey Şefkatli, ey Lütufkâr, ey Yaratıcı, ey Samed, ey Aziz ve Kerim, ey Rabbim, İsm-i Azamın hürmetine, Bismillahirrahmanirrahim duasının hürmetine, seninle kulunun arasında gizli olan bir şey yoktur, senden başka kimseye hajetim yoktur, senden istiyorum, Peygamberimiz Muhammed'e salat ve selam eyle, ailesine ve ashâbına da salat ve selam eyle. Bu duayı edenlerin duasını kabul et, sen gerçekten Dost ve Hakim'sin. Allahümme Amin."

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevgiliye Sorulacak Sorular

Trendyol Müşteri Hizmetleri